Saturday, February 21, 2009

HOSPITAL

Photobucket


hari khamis ari tu, aku ader appointment ngan doc. faridah sekali lagi. follow up ni wajib buat coz doc nak nengok aku dah baik sepenuhnya or not. so Alhamdulillah, hari khamis ari tu, demam selsema aku mula berkurangan, tapi disebabkan tak baik sepenuhnya, dr. faridah kasi lagi mc satu ari. lagipun mc ni diberikan kerana tekanan darah aku masih tinggi lagi.


Photobucket


kali ni aku ajak abang ngan kasih nemankan, memula tu ingat nak bawak abang aje, tapi memandangkan kasih payah benor nak lelap, aku bawak lah sekali.


Photobucket


appointment aku kul 2.00 tapi 1.30 aku dah tercegat kat sini. aku nak balik cepat, aku tak sabar nak nengok criter JELITA.



Photobucket

disebabkan doc tak masuk lagi makanyer aku anak beranak kena nunggu setengah jam, anak-anak aku dah mula nak boring


Photobucket


kasih tak boring sangat tapi abang danish nampak sangat dah boring giler


Photobucket

ni kat farmasi nak amik ubat, sementara aku nunggu giliran aku, anak-anak duk pilih lu aper yang patut



Photobucket

pencarian akan tetap diteruskan selagi tak jumpa aper yang dihajati

Photobucket


dah bila dah jumpa aper yang dihajati, barulah anak-anak aku duk diam kat kerusi, sementara nak nunggu giliran mama dier, aku kalu diberi pilihan, suka giler gi spital ni, cepat aje, lam kul 2.30 aku dah sampai umah. pesakit dier pun tak ramai cam kat Ampang Puteri, farmasi dia pun tak ramai orang, lam 6-7 orang aje, tapi kalu kat Ampang Puteri punyalah bercinta nak dapat ubat. kalu kat Ampang Puteri ni gi kul 1.30 maunya kul 3.30 pm pun lum tentu boleh balik lagi, especially kalu klinik dr. Biduwiyah, punya ramai giler pesakit dier. dulu masa pregnant, doc aku adalah dr. marlik, pun sama ramai giler pesakitnyer. boleh migrain nunggu lelama cam gini.



2 comments:

one love said...

kak rose, rerajin, datanglah umah mlm nie :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sorrylah sebab akak baru aje baca comments ni, maaf yer dik

 
template by suckmylolly.com