Tuesday, February 03, 2009

JJ MALURI

seperti yang dijanjikan ngan anak dara aku, kami gerak gi JJ Maluri. lagipun ader menda sikit aku nak carik kat sini


eji kena pantau abang coz aku jadi jurucamera tak bertauliah jap.


adik aku nak beli gi survey camera, so aku duk lepak kat sini, malas nak ngekor eji, takut anak-anak duk usik lak barang kat saner. pecah karang, jatuh ke karang, satu kerja lak nak kena mengganti





biarlah diaorang duk asyik main kat sini, yang penting abang ngan kasih tak boring nungg eji yang kat berjam jugalah duk buat survey







adik aku kalu bab survey memang tip top first class, abis semua kedai dinengoknyer tak cukup ngan tu, balik cariklah kat internet maner yang the best sekarang ni. tak silap aku hari cuti baru ni dari kul 2.00 pagi sampai kul 7.00 pagi eji duk buat tilikan kat internet nak cari maner yang terbaik. duk masuk forum tu forum ni, duk baca entry pasal camera tulah, camera nilah, sampai dia puas ati baru boleh tido.


2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

biasalah tu kan...kamera bukan murah...nak yg terbaik haruslah survey sana sini kan :) nak guna lama tu :)

my new url..
dakgilachoc.blogspot.com :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, nak yang terbaik kena rajin survey, akak setuju sangat tu

 
template by suckmylolly.com