Monday, February 23, 2009

JOM BERIADAH

Photobucket


townpark ni dekat aje ngan umah aku, tapi kalu jalan kaki jauhlah, kena naik kreter gak. jarang gaklah kami anak beranak datang sini. semalam tak ramai manusia yang jogging n exercise, so aku dapat monopoli semua alatan exercise. tapi idak ler aku beriya nak exercise, abang ngan kasih soh aku try semua yang ader kat taman ni.



Photobucket


laki aku datang gak, kedian, pas abis kerja kat workshop dia datang menapak kat sini kejap, pastu laki aku sound aku "patutlah anak dara saya suka memanjat rupernya ikut mama dier".



Photobucket



kesian kat abang danish, excited sangat nengok mama dia panjat, sampai terjatuh





Photobucket


abang duk nengok aje, aku ngan kasih yang sibuk duk manjat



Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


ni sebenarnya tempat duduk tapi disebabkan rupernya cam xylophone, maka anak-anak aku pun buat gaya cam main xylophone





selesai sudah segala macam aktiviti main air hujanlah, main kejar-kejar, main kat playground, exercise, badan pun dah penat, dekat maghrib baru kami gerak nak balik.


5 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..kan ke hujan, sempat gak beriadah eh...

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus2 takyah beli peralatan exercise kat umah. kan kak.. best gitu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh....besh2 exercise....kua kn peluh...

eya said...

nmpk gayenye,maknye yg lebeh2 main..wakakaka..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurmala
sempat tu

cutemiut78
tulah banyak tempat exercise

princess-n
tak kuar peluh pun

eya
tulah mak dier yang terlebih sudah

 
template by suckmylolly.com