Tuesday, February 24, 2009

KASIH SORANG ABANG

lasaknyer dua beradik ni kalu bergurau senda

last nite kasih ajak papa main kuda-kuda tapi papanyer tired lah pulak, makanyer abang danish yang offer diri

kuat tul abang danish ni, kesaner-kemari duk gendong baby kasih




lama gaklah abang duk gendong baby, kat setengah jam rasanya, bila dah penat sangat-sangat baru benti, tupun aku yang soh benti coz kesian nengok abang yang dah tercunggap-cunggap letih



3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ganehh ko kasih ui....

CuTeMiUt78 said...

uish... larat gak ya abg danish

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

princess-n
memang ganas pun kasih ni

cutemiut78
tuk adik dier apa pun sanggup

 
template by suckmylolly.com