Tuesday, February 24, 2009

TAK TERFIKIR OLEH AKAL KU

purse yang ni dihadiahkan oleh laki aku masa dia gi singapore. actually dia beli masa gi outstation kat JB, tapi dah alang-alang sampai saner dia masuk singapore jap. dah lama pun, last year punya.


yang ni lagi lama, diberi oleh Puan Arni Ariffin, ex-boss masa dia gi overseas. tapi aku tak pernah usik or pakai coz sayang sangat, aku simpan lam kotak siap berbalut sehinggalah malam tadi masa eji duk godeh aku punya kotak, dia cakap menda cam gini x leh simpan lama-lama nanti rosak. eji kan penasihat peribadi aku makanyer aku terus tukar purse tu tanpa banyak fikir. selalunyer barangan yang laki aku bagi lum pernah lagi aku pakai sekejap, mesti aku pakai lama sebab aku hargai sangat-sangat ingatan dia gi maner-maner mesti ader barang tuk aku.




tapi tulah tak terfikir oleh akal ku yang laki aku ambik ati sebab aku tak pakai purse tu lagi. pagi tadi masa nak gi kerja, laki aku tanya aku dah tak suka ngan purse yang dia beli ke????? alamak.. suka sangat tapi tulah sekali-sekala nak ubah selera. biasanya dia tak kisah pun, tapi kenapa yer untuk purse ni dia terlalu prihatin. tulah aku ni memang mengong menda-menda cam gini, bukan mengong dah bengong pun yer. dia cakap, ni purse pertama yang dia beli kat aku sepanjang aku jadi WIFE dia dan dibeli dengan harga yang tak terfikir oleh akal ku. dah dia sebut cam gitu, aku tak mo lah banyak tanya, aku masuk bilik balik, terus tukar. so purse yang puan arni bagi tu nunggu lah purse ni rosak lu baru diganti. duk diam-diam balik lah yer lam kotak, laki ai tu dah terasa ati. tulah mengong sangat.


5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..smpai x tfikir akalku...msti mahal kan sis..xpe laa..tuk wife tcaayunkk...bebaloii...

CuTeMiUt78 said...

alahai terasa gak ye abg rizal akak tu.. dan amat prihatin

ratna said...

baik akak pakai yg husband akak bagi..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

princess-N
dia tak nak cakap beraper harganyer

cutemiut78
tulah tak sangka lak

ratna
tulah akak dah pakai balik pun

neezareef said...

cantik lah purse merah dua2 cantik..

 
template by suckmylolly.com