Tuesday, February 24, 2009

DEMAM




aku masih lagi kurang sihat, still demam agi, selsema pun tak baik-baik lagi. hari ni aku cukup malas nak buat satu kerja pun, mata aku asyik mintak di katup kejap. so lunch hour tadik, aku terus amik bantal tido bawah meja jap, seri datang nak lunch kat meja aku pun aku tak sedor. lam kul 2.00 dia kejutkan aku soh bangun.


seri ko ni melampau tu, gambor tengah mengeliat pun dia amik gak


pastu lam kul 3.00 petang aku gi Pejabat pos. nak buat pos laju ngan beli wang pos




pasai nilah aku ke pejabat pos.

ni lah sandal kesayangan aku yang aku duk pakai biler kena berjalan kuar dari opis. tapi sandal cam gini tahan 2 bulan je kot, nanti bulan depan, ader yang kena beli baru coz aku ni ganas kalu pakai sandal. lagi satu, aku kuat berjalan kaki, gi Jalan TARlah, gi Monorel Medan Tuanku sebab nak gi BB plaza, Gi Sogo, gi maner-manerlah yang sedaerah ngan opis aku. takat seminggu sekali boleh gak, tapi aku boleh dikatakan setiap ari ader je kaki aku nak bawak aku gi maner. lebih-lebih lagi kedai kain. tapi aku tak angkutlah member baik aku, kalu ari isnin sampai khamis, aku gi sorang, ari jumaat aje aku gi ngan seri.


11 comments:

bozzobattousai said...

klu dapat sandal baru mesti bleh baik demam tuh...

Jasfyra said...

alahai..ciannya akak demam.mkn ubat tau kak.get well soon.

kak, kita private blog kita.tp kita nak invite akak..sbb kita selalu masuk blog akak,xkan akak xleh masuk blog kita kan..kalo sudi,akak leh bg email add akak?nanti saya add kan ye..email ke jas_fyra@yahoo.com

lily lotus said...

perhh! kalah kucing mengeliat u..hehe

mysha said...

cIan aKak dEMAm...

beSt opiS dKT ngaN tEMpat sHoppIng klO sHa dKt ngAN aLAmanDA jerK...

naK munTAh2 dAH g ALamanDA...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. hantar apa tu kak..

Anie said...

kalau tak sihat memang tak der mood lah nak buat kerja...igt tidur jer

Khas Lysha said...

kesian kak rose.. tak sihat ek,.. moga cepat sembuh ye,.

zino said...

mak ai tidur bawah meja.. sejuk2 kat opis tu lagi lah lambat baik ..

patungcendana said...

la...demam2 pun boleh gi jalan2...
harap cepat sembuh...boleh kita dengar hot chat sama2...hehe..

ab geldofg said...

ish2 tk senonoh tdo kt situ ish2

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bozzobattousai
tulah dapat sandal pasti confirm terus baik

jasfyra
okey nanti akak email yer

lily lotus
tulah sedap mengeliat ni

mysha
nanti kak rose cam gitu gak bila opis pindah saner

cutemiut78
hantor adik akak nak sambung belajar

anie
tulah kepala asyik nak tito aje

khas lysha
tq yer dik

zino
tulah pasai

patungcendana
boleh, insyaAllah

ab geldofg
tu aje tempat yang line clear dik

 
template by suckmylolly.com