Friday, February 27, 2009

KLCC

last nite aku angkut semua gi KLCC, laki aku idokler, dia ader kat atas tengah buat kerja. aku ngan anak-anak duk senang lenang kat bawah.

tujuan utama datang sini sebab nak beli bag princess for kasih tercinta, abang danish dah banyak sangat beg sekolah, sejak umur 4 tahun lagi dah beli beg sekolah, so lam 7 bijik, takkan tak cukup agi....


abis beli kami main jap kat bawah ni, nak main kat air panjut kat luar, ujan lah pulak










bila reda sikit ujan tu baru boleh main-main kat luar




1 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sonok nyerr jenjalan klcc mlm2....da lame x terjah klcc...

 
template by suckmylolly.com