Thursday, February 26, 2009

KOTAK OH KOTAK

aku dah nekad tuk kemas gak bawah meja aku ni, aku dah nekad nak kosongkan bawah meja aku ni. tapi nak boleh ke buat tu makan masa tul, bercinta tul kaki ngan tangan aku nak buat kerja pemindahan ni walaupun jauhnyer cuma sedepa.


aku dah berjaya pindahkan kotak-kotak ni semua kat belakang aku. sebelum ni duduknyer kat bawah meja aku tapi payahlah nak cover line bila nak tito. so senang criter taruk kat belakang aje. kotak-kotak tu semua kalu ilang nangis tak berlagu lah mek ni, kotak nilah yang letaknyer kasut-kasut kesayangan aku. dulunyer aku taruk kasut lam kotak kasut tapi pas tu banyak tul makan tempat makanyer aku buang semua kotak kasut, pastu campak semua kasut kat lam kotak tu.


see, workstation aku dah kosong. makanyer tempat ni akan jadi tempat beradu aku di kala ngantuk.


bila semua dah beres, aper yang mampu aku buat, senyum ajelah, tak yah menumpang tido kat tempat seri lagi, tido aje kat bawah meja ni, bila tepon bunyi terus boleh angkat, so ornag tak tahu yang semek tu tido bawah meja, yang orang tahu, aku sentiasa ader kat tempat. lagipun tempat aku ni jauh ke belakang. tak dok saper dah nak lalu lalang kat sini. so line very lah clear nyer.




7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah kak ros
line clear betul ar
zana tak pernah praktik lagi tido bwh meja nie..
harus lepas nie pun zana ikut jejak langkah kak ros nie...

keh.....kotakmu sama ngan kotakku ler kak...cuma isi jer lelain ..he he he

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

Salam perkenalan..
wah dah bersih bwh meja tu..lps ni senang ler kalo gantuk tido kat bwh tue..
oklah..sudi2 lah singgah blog saya..

eya said...

kak,kalo tempat duduk jauh ke belakang,org lalu lalang x nmpk ,harus hangkut katil ke opis..

rasp said...

byk tul kasut u sis, berkotak2...
wah dah ada tempat landing sendiri ek skarang

p/s : suka tgk ur gambar ur kids main becak tu, nampak hepi sgt! :D

aDie dALi said...

kak, bil enak blog pasal pencuci muka or produk pencerah muka yg akak pakai?

makin lama i tgk makin gebo lah.. jelezzzzzzzzzzzzzzzz!!! :P

Cik Amy Sensei said...

baeeeekk punye port tdo erkk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zanna_mamabatrice
best dik tido bawah meja

dikaulah...cahaya kehidupan
terima kasih coz sudi singgah, akan saya lawati

eya
ko biar betul ni, ni sajer nak soh kak rose kena buang kerja ni

rasp
tq

adie dali
nanti akak blogkan

cik amy sesei
memang punya port ni

 
template by suckmylolly.com