Thursday, February 26, 2009

PARCEL FOR MAMA

sedang aku duk iron baju lam bilik, anak sulung aku terjerit-jerit duk panggil aku, mama, mama, mama, ader big parcel for mama. jomlah abang nak show kat mama ni



besarnyer parcel ni abang, saper give kat mama ni, abang ke???. yelah, tak tahu lagi ke.




jeng, jeng, jeng oh rupernya ader anak dara mama kat lam tu




kasih pun buat surprise kat aku siap nyanyi lagi


mama ni ader parcel for mama, teacher tasih kan dia soh give kat mama, teacher soh bagi tasih kat mama tasih. mama nak tak tasih ni???? nak tak mama??????

5 comments:

zino said...

ehhh bahaya tu main dalam plastik hehe.... jangan buat lagi...

ratna said...

dah agak dah.. mesti kasih yg kat dlm tu.. hikhik..mcm2..

bozzobattousai said...

bijak tul anak ko....

lily lotus said...

kehkehkehh..so adorable!

Anie said...

HE...HE.....BIJAK..BIJAK..

 
template by suckmylolly.com