Monday, February 02, 2009

LUNCH



awalnyer rancangan aku nak gi makan kat tempat istimewalah sikit kononyer. tapi tulah kan kita hanya mampu merancang tapi Allah S.W.T yang menentukan segalanyer. adik rizal, yomi yang mengalami kemalangan tu menyebabkan laki aku agak murung sikit, moody, semualah cukup pakej bagi orang yang tak ceria. laki aku nak balik kampung tapi x berani lagi nak ambik EL, dah banyak sangat bulan januari ni mik EL, samelah ngan aku gak. rasanya minggu depan kot laki aku balik lagi sekali. masa nak bukak balutan kot.




aku kuar lunch kat Mcdonald pandan indah aje. dekat ngan umah aje, rizal dah malas nak drive jauh-jauh.





masa baik duk makan, baik duk story mory, dah mula nampak cam keceriaan kat muka laki aku sikit demi sikit. time ni sesuai untuk story pasai perkembangan abang kat kindy. Alhamdulillah abang dah mula menunjukkan perubahan pada tulisan. Abang danish dah mula pandai menulis, itulah masalah abang sejak tahun lepas ni. Dan kami berjanji untuk bagi adiah kalu abang danish rajin menulis.






supposed aku ngan laki aku bertukar adiah sempena annivessary tapi aku tak sampai atilah nak mintak menda yang aku ajati sedangkan laki aku banyak nak kena antor money kat kampung lebih-lebih lagi bila yomi tengah sakit. mesti banyak nak pakai duit beli ubat, makan dan bla bla bla.....lagipun aku laki bini percaya sangat-sangat kalu kita tolong mak bapak sehinggakan kekadang kepentingan kita terpaksa diketepikan, Allah S.W.T akan berikan rezeki yang lebih murah dan murah lagi. Makanya spek mata itam idaman ati tu, tunggu lain bulan lah. ader rezeki aku aderlah tu, x der kalu, diam-diam tunggu yang lain lak kuar.





3 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh gitu ke kak.. takpe la.. ada rezeki insyallah dpt la spek idaman tu

aDie dALi said...

wah u guys tk boikot mcd ker? :(

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah x der rezeki lagi kan rina

adie dali
tak ingat lah adie, perut tengah lapor akak terus gi makan aje

 
template by suckmylolly.com