Thursday, February 19, 2009

LUNCH

Photobucket

sampai kat umah aje, laki aku ngadu lapar. sian pulak, aku pun same gak, belum lunch agi. aku pun tak larat nak masak gak. aku pun kena demam selsema gak. sudahnya rizal ajak aku lunch kat restoran selera utara.



Photobucket


agak lewat jugaklah kami lunch, bih kurang kul 4.00. abang aku tak bawak samalah, coz masa balik tadik pun abang still tido agi, tak sampai ati lah nak kejutkan. nanti karang tak cukup tido ader lak yang buat perangai.




Photobucket

kali ni aku amik lauk lain dari yang lain, aku jarang amik lauk ikan keli tapi tak tahulah ikan keli tu benor-benor buat aku berselera. nak amik lagi tapi tulah ikan keli yang aku amik tu adalah yang terakhir, lauk semua pun dah ninggal sikit aje lagi, nunggu tuan kedai nak angkat basuh aje.


Photobucket

balik nanti nak gi mini market japlah, nak beli ikan keli, nak goreng berlada lagi, tak puas lagi, still terbayang-bayang kat mata.




Photobucket


lain lak ngan laki aku, dia tak makan sangat lauk ikan keli kat kedai, kalu aku or mami masak baru makan, tapi kalu kat kedai, jangan arap dia amik. dia cakap hanyir, tapi aku makan takder pun rasa hanyir. sedap aje


2 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..cantik la anak dara akak tu..dah besar nnt mesti lagi cantik kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

amboi mala, kan main lagi puji, terima kasih, ala semua budak lam dunia ni cantik-cantik belaka

 
template by suckmylolly.com