Saturday, February 14, 2009

MASALAH PROBLEM

kenapa ari ni tarak entry??? sebabnya aku dah naik rimas duk upload gambor dari malam tadi hinggalah ke malam ni, harem satu pun x leh. bila aku upload dia kuar DONE, tapi gambor yer tak kuar. makanyar aku pun dah mula boring tahap giler-gilernyer. aku dah mula rasa cam malas dah. bila dah boring mula menguasai diri, aku mulalah tensionnnnnnnnnnnn.



aku tak suka buat entry tadak gambor, tak ceria rasanya blog aku

3 comments:

safea said...

kak rose, safea pun sama
takleh nak upload gambar tp dia tulis done.. Bengang tul safea!!!

zino said...

sabar... macam mana boleh jadi gitu... zino buat ok je....usaha tangga kejayaan hehe

maklang said...

laa...kesian ..kat sini, Alhamdulillah tak ada masaalah...kena sebab guna celsom kot? Streamyx so far OK aje..

 
template by suckmylolly.com