Sunday, February 15, 2009

SAME PROBLEM

sorrylah guys, same problem gak pagi ni, still aku tak leh nak upload gambor, maybe broadband celcom ader masalah kot. sakitnyer ati...

6 comments:

Jake's Daughter said...

sama la kak...sy pon hadapi mslh yang sama...semua blog yg sy pg x bole nak view gambar...semalam pon sama...pg td ok kejap...pastuh skrg nih kong balik....ingatkan sy sorang j yg hadapi masalah nih...rupanya akak pon sama ek...

Ummibatrisya said...

samalah rose, ummi pun tak leh nak view gambar kat semua blog yang ummi lawat :(

even gambar kat blog ummi pun tak boleh view :(

boleh minta diskaun tak bulan ni :)

zino said...

that mean masaalah talian la tu... kat area zino ada beberapa wireless connection free ( baik nya jiran) bila kat rumah zino ada problem tumpang jiran punya hehe.. tap[i tak tau le rumah sape..

nieja said...

hoho
berukband slalo prob
tensen kan

aDie dALi said...

i ok je kt shah alm sect 7 ni ha..selamattt :P

aDie dALi said...

i ok je kt shah alm sect 7 ni ha..selamattt :P

 
template by suckmylolly.com