Monday, February 16, 2009

ALHAMDULILLAH


Alhamdulillah syukur sangat ke hadrat Allah S.W.T. kul 9.03 pagi baru boleh upload gambor, boring giler aku duk menapak kat umah x leh nak update blog. aku boleh masuk blog orang lain tapi aku x leh nak upload gambor. boleh dikatakan setiap saat aku duk ngadap comp sebab nak usaha upload gambor.






entry ni aku taip dari umah, sekarang ni aku belum masuk opis lagi, aku nak gi nengok anak-anak aku kat tadika, ari ni ader swimming class. kasi semangat sikit kat abang ngan kasih. ingatkan aku nak mik MC aje coz aku sendiri cam tak baik demam lagi tapi disebabkan aku dah mik mc 2 minggu lepas, x mo lagilah, nanti payah kan nak menjawab.








1 comments:

ai said...

lega la tu... ;P

 
template by suckmylolly.com