Thursday, February 12, 2009

MY WARDROBE



cuti-cuti malaysia ari tu aku abiskan masa kat umah ngemas semua baju-baju, aku dah kena sound bisa berbisa ngan laki aku soh asingkan baju yang aku rasa tak beraper nak pakai. bawah katil aku ader berbag-bag baju untuk zaman kurus, untuk zaman sederhana ngan zaman gemuk, ader 3 kategori. yang ader kat sini adalah kategori sederhana.




aku sebenarnya dah sound banyak kali kat laki aku soh kuarkan duit sikit beli almari yang besar gedabak dan luas gitu, wardrobe yang ader kat umah aku tu kecik, muat-muat untuk taruk baju orang yang tak beraper nak ader baju cam laki aku ni. wardrobe laki aku kan main bersih lagi. semuanya cantik tersusun, tapi aku punya penuh giler dan sesak yang baju. tapi aku ader beberaper kategori, yang kat atas ni kategori untuk kemeja sahaja.


yang ni untuk dress




yang ni untuk baju pakai time ader meeting sahaja




dan yang ni untuk baju kurung & kebaya. aku tak banyak baju kurung ngan kebaya coz tak beraper gemar sangat pakai, time aku malas, aku saut aje baju kurung coz tak yah nak iron bagai. tang seluar ngan baju yang aku lipat tu, seganlah nak amik gambor, mak aku cakap cam bukit, tolak ngan ujung jari aje terus boleh jatuh.

5 comments:

nizam said...

banyak meno baju tu kak oii...mane tak kene sound....hehe...bawak2 la gi antar mana2 yang nak ye....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang kena beli yg baru ni kak.. penuh tu..

suw said...

hui..banyak baju akak..pe lagi kak..built in wardrobe ler ape lagi..baru best nk letak baju

ai said...

kak oiiiiiiiiii!! banyaknye baju kau kak!! aku ni pakai baju tuuuuuuuuuuu jugak. kengkadang aku mix + match bagi mengaburi mata org. kahhhhhhhhhh..

~ meh la sedekah kat aku baju2 yg kau takmo kak ;P

wati said...

..hai banyaknye baju dia..itulah yg paling kita suka singgah kat blog awak...tengok awak berfesyen..suka bangat

 
template by suckmylolly.com