Wednesday, February 11, 2009

NO ENTRY

sorrylah geng, 2-3 ari ni aku cam tak der mood nak update blog, kemalasan dah mula menghantui diri aku, tak ader aper menda pun yang berlaku cuma aku malas aje, adik aku pun dah lama katup dia punya blog, itu semua gara-gara malas, rasanya aku pun nak jadi cam tu kot, hawa-hawa malas dah mula menyelinap

5 comments:

nono said...

salam,

xmo laa katup2 nie...miszzz u lorhhh...huhuhu

n Z r A said...

tidakkkk..tidakk kak rose tidakk..sila teruskan mengupdate T___T

ain fadzal said...

ala kak ros...

jgn le mcm ni.

(kalau tgk gmbr2 kak ros ni, hilang skit rindu saya kat family tu. )

:) (jgn nak tutup2 blog eh?)

twistiesgurl said...

jangan ler tutup blog ni..
saya suke bace life story akak...
best...

CuTeMiUt78 said...

ala.. takmo la gitu kak.. tak best tau tak blh nak baca citer2 akak lagi

 
template by suckmylolly.com