Thursday, February 12, 2009

SEMANGAT


lepas h/phone aku dibaiki dan boleh digunakan especially tang camera barulah aku ader mood untuk update blog balik. h/phone aku tulah satu-satunya modal tuk amik gambar, that whylah 2-3 ari ni, entry tak banyak sangat coz aku tak der h/phone. h/pnone yang aku pakai sementara tu langsung tak best, gambor pun cam tak menarik aje. Aku sayang giler ngan h/phone ni, andai kata pas ni h/phone aku ni musnah lagi. aku akan carik penganti yang sama gak ngan h/phone sekarang ni. ni photo yang aku amik dari h/phone aku. terang n clear. so mulai ari ni, entry aku akan ader banyak dan banyak. tungguuuuuuu

6 comments:

~~ciklinn~~ said...

ha.....chaiyok2.... nanti tepek gambar byk2 yer kak...

nURmALa mAZLan said...

Samer la kita…
Kita pon mmg guna camera fon je kalau ada pape nak update kat blog ni..senang ..hp mmg dibawa kemana2 jer

ai said...

kak..kau jgn nk katop2 blog kau ni kak...!

DrSam said...

memang terang lagi bersuluh gambor dari hp tu.

CuTeMiUt78 said...

memang terang la kak

aDie dALi said...

kak pakai anpon cap apa ek?which model?

 
template by suckmylolly.com