Monday, February 02, 2009

OLDTOWN WHITE COFFEE


aku jarang giler lah makan kat sini coz seleranyer tak beraper kena ngan tekak aku, tapi ngan tekak eji memanglah sesuai sangat, especially mee kari dier. aku tak beraper berkenan ngan kedai-kedai cam gini menyebabkan pilihan aku lagi tertumpu pada fast food compared ngan kedai cam gini. aku lak jenis tak pandai tukar selera, kalu dah yang tu ko bagi kat aku, yang tu ajelah aku duk makan sampai ke tua.



cam ari tu, aku kuar makan ngan boss kat secret recipes, aku order spaggetti, tapi ngan tekak aku tak beraper nak kenalah, aku rasa spaggetti kat Pizza hut lagi menambat selera aku. sebab tu kalu entry nak jalan-jalan carik makan, tak best masuk blog aku coz aku memang akan makan kat tempat yang sama, tekak aku susah nak terima selera di tempat yang baru. laki bini pun sama, kalu dah yang itu, yang itu ajelah kami laki bini duk makan.




menu dia pun dah tak menarik tekak aku, aku serah kat eji soh pilih maner yang kena ngan selera aku.





bukan eji aje yang sibuk duk pilih n tulis order tapi alahai anak sulung aku pun sama nak tulis order, almaklumlahkan baru berminat nak tulis menulis ni



aikkkkkkkkkk, tasih pun sama nak tulis ke?????


7 comments:

Big Mamma Bukhari said...

baru ni baca kat paper kat old town kopitiam tak halal.. kawan2 pun ada kata tak halal jugak.. t pun dulu2 biasalah makan kat old town ni.. tp pas dpt tahu hal ni.. tak pegi makan dah.. entahlah.. t pun konpius jugak dibuatnya..

MULAN said...

tak pernah makan kat oldtown tu. ala2 kopitiam kot. kami pun kot kopitiam2 tu, main sebat kopi o dgn roti bakar kaya je la..

zino said...

ada macam2 jenis restoren sekarang ni.. pandai je dia org business..

~~ciklinn~~ said...

order jagn tak order.....hehheeheh

one love said...

ampang's rite?

zafi said...

wooo hooo meriah with kids! kat oldtown mana nih?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

big mama bukhari
tulah akak pun ader dapat email tapi adik akak cakap ader sejenis mee tu. tapi akak pun tak pasti, takmo gilah lepas ni dah

mulan
memang ala kopitiam pun

zino
memang pandai orang sekarang ni nak carik duit

ciklinn
tulah order aje, bila nak bayor terbuntang mata duk nengok

one love
tak lah dik kat pandan indah aje

zafi
oldtown pandan indah

 
template by suckmylolly.com