Wednesday, February 25, 2009

SEPETANG DI OPIS


opis aku katup kul 5.30 petang, tapi setiap ari ginilah... aku kena nunggu laki aku datang amik kul 6.15 petang. kalu tak balik sesama, aku balik naik LRT, tapi same gak aku tetap akan nunggu sampai kul 6.15 petang, baru aku gerak gi LRT. time tu orang tak lah ramai sangat. cuma kekadang tu mengada-gada tak nak naik LRT, nak gak balik ngan laki aku, kalu dia ader meeting sampai kul 7.00 or 8.00 mlam. aku sanggup nunggu. asalkan dapat balik sesama. bfore ni laki aku cakap kena gi sendiri n balik sendiri, wahlal tak sampai sebulan pun, pastu kami sesama gi opis.
amboi seri, ingat comel lah tu....



pasal ko seri, kalu amik gambor suka buat muka cam gitu...orang nak buat awek pun fikir 2-3 kali tau


8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tgh bushan kah kt opis..??

zino said...

serupa macam mem zino tu le sampai ke malam tu sanggup tunggu nak balik sama hehe sedangkan stesyen LRT belakang rumah je..

eya said...

becaunye lobang idong seri..

mysha said...

aKaK oPis kaTner??

ab geldofg said...

comel

edrina said...

kak rose, suka tgk muka kak rose yg sentiasa berseri2 tau.. tantek :-)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

princess_n
memang nengah boring giler pun

zino
tulah pasai, malas punya pasail

eya
lobong idung mu tetap menjadi pojaan ati ku

mysha
kat Maju Junction

abgeldofg
idung seri ka?

aju said...

sabo jer lah c seri nih...lawak tul..
kak rose, kim salam ngan seri ekk...hihihi

 
template by suckmylolly.com