Thursday, February 05, 2009

SORRY


Lega rasanya bila aku dah jawab semua comments yang tertunggak. aku dah tak berhutang aper-aper lagi, yang ader cuma 2 tag lagi yang aku tak berjawab. insyaAllah by today, aku akan buat kalu ader masa terluang. aku pun tak dapat dengar celoteh seri pasai rozanna. semuanya pun dah tertunggak beberapa episod.

prestasi kerja aku semakin down, tak tahu kenapa tapi aku sendiri dapat rasakan yang aku memang dah tak bagus benor sekarang. banyak kesalahan yang aku buat. semua ni akan merendahkan prestasi aku. ingatkan azam tahun baru nak jadi cemerlang, gemilang dan terbilang, tapi tulah, belum nampak pun tanda-tanda nak jadi semakin bagus, semakin menjadi-jadi adalah.


kak rose ader utang korang tag, nanti kak rose buat, so jangan amik ati yer. satu lagi akak nak mintak maaf banyak-banyak pada semua yang antor e-mail kat address kasihdamiariesyarizal@yahoo.com coz akak jarang giler bukak email tu. 3 bulan sekali baru bukak, last nite baru ader sikit masa, akak masuk terkejut nengok ader ratusan email yang belum di baca lagi. minta maaf banyak-banyak. ni semua pasail akak tak cukup masa, memang tak cukup sangat masa.


4 comments:

atty's said...

sama ler rose..kty pun palin pemalas ..nak bukak email ler..

aDie dALi said...

muka akak mcm shima lah.. :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
oh atty welcome to the club

adie dali
shima maner lak ni

CuTeMiUt78 said...

biasa la kak.. takpe pas ni perbaiki mana yg perlu.. utk cemerlang, gemilang, terbilang tu..

 
template by suckmylolly.com