Wednesday, February 04, 2009

MAJUK LAGI

see, budak baju ijau tu majuk lagi, kali ni tak puas ati pasai aku tak pandai buat star, dia soh aku buat gak, so aku buat cara aku, tak jadi pun star, tu yang majuk ngan aku.

kertas yang kasih duk pegang tulah dia soh aku buat star



muka masam mencuka marahnyer kat mama dier

ni muka geram marahkan mama dier coz sibuk nak snap gambor


janganlah marah sayang, mama memang tak pandai buat star, nanti balik kita soh mak ucu buatkan yer.....


11 comments:

liwaniel said...

merajuk pulak dia ye...saya pun tak tau buat star..hehehe

ade kuiz kat blog saya..try la join

Jasfyra said...

hehehehe
ala...majuk2 pon cumil ar anak dara mama ni
mama...lepas ni wajib belajar camne wat star tau..
kalo tak majuk lg dia..
tak pon meh jumpa auntie meh
auntie watkan star :)

mama mya said...

buat star yer.. budak2 sekarang terror laa kan.. saya x pernah wat pun star tue harus x gheti hehehe.. jgn majuk yer sayang hehehe

Faisal Admar said...

cian kaseh... meh nak buat star kat dia... senang je tuh :P

Yunus Badawi said...

ucu dah buatkan ke star tu. Jgn lupa belajar buat sekali supaya lain kali boleh buat sendiri.

Pocket said...

eh!! pocket reti buat star tuu!!
meh suruh pakcik pocket watkan:)
heheheheh

tingat dulu duk wat sampai cukup botol gula n kasi kat aweks...
comel la konon! hoh!!

~~ciklinn~~ said...

alahai ciannyer kasihh,... meh bg ciklinn buatkan meh.....
kalu dekat ciklinn dah suh mummy dtg umah ciklinn..kita buat sama2.. hahaha

Irtiyah said...

:) salam. kalau dia masih merajuk, kena la mama dia cuba ni.

harap dia tak merajuk lagi.
http://i165.photobucket.com/albums/u47/Dewpicmi/rainbow-11.jpg

http://kawaiirainbow.files.wordpress.com/2007/05/star.gif

atty's said...

kasih majuk ...ye..napa tuh..cian kasih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

liwaniel
wah samalah ngan akak ni

Jasfyra
tulah, sekarang ni pun tengah belajar ngan adik akak camner nak buat

mama mya
ni lah akak tengah belajar nih

faisal admar
waduh faisal ni mesti romantik sebab pandai buat star

yunus badawi
tengah belajarlah ni

pocket
waduh pocket mesti jenis romantik ni pandai buat star. siap taruk lam botol lagi

ciklinn
cik linn pun pandai buat ke, ni mesti kategori romantik kot.

irtiyah
tq, nanti akak bukak, terima kasih banyak banyak yer

atty
akak tak pandai buat star

CuTeMiUt78 said...

oh.. buat star kecik2 tu ke.. pandai2.. dulu2 suka buat.. ni mama kasih nak kena belajar buat ni.. klu tak bertambah panjang majok si puteri

 
template by suckmylolly.com