Wednesday, February 18, 2009

TQ EJI

Photobucket



tima kasih banyak-banyak eji kerana banyak sangat jasa dalam menolong aku selesaikan masalah blog yang tak leh nak upload gambar. aku memang buta IT bab-bab cam gini, bahkan blog aku ni di register oleh adik aku dah segala mak nenek layout pun dibuat oleh eji. tugas aku cuma update aje setiap ari. eji akan buat segalanya bagi menampakkan blog aku kemas. segala masalah aku akan rujuk pada eji. eji bukanlah dari bidang IT, tapi eji minat menda-menda cam gini.





sejak dari ari sabtu ari tu aku ader masalah nak upload gambor, maka menyumpah bagai nak giler aku pada broadband ni, internet lah slow, memacamlah, tapi eji cakap itu bukan masalahnyer, eji cuba wireless pun same problem gak. selepas tu eji baru tahu yang aku tak pernah simpan photo kat photobucket, aku main upload aje, so tu yang berat, lebih-lebih lagi banyak gambor dari camera bukannya dari h/phone, so semalam masalah tu selesai lepas eji buka kan aku ak photobucket, cuma cerewet sikitlah, tapi tak aperlah dari aku duk gelisah sakit ati.





terima kasih sekali lagi pada eji kerana nolong selesai masalah aku ni.





Photobucket



semalam aku ader appointment ngan dr. faridah n hasilnyer aku dapat MC 3 hari. bermula dari semalam. tapi ingatkan ari ni nak gi opis jap, siapkan kerja untuk boss aku, tapi kepala aku langsung tak larat nak akak, kepala pun ting tong aje, makanyer aku simpan niat nak gi opis, adik aku beriyalah nolong aku gosok baju nak pakai esok tapi tulah kita hanya merancang, tapi Allah S.W.T yang menentukan segalanyer. baju tu kena simpan balik lam almari, tak jadi gi opis.


4 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..naper mc sampai 3 hari kak?

atty's said...

rose tak sehat ye..

makan ubat ye..take a rest ..get well soon..

Jocko said...

Thanks to EJI jugak

kakngah said...

hhmmm.. nant blh la buat n3, camne nak smpn pic dlm photobucket. mintak eji jd tutor tak bertauliah kejap hehehhe!! sy ni pn rabun IT. tau guna je.

 
template by suckmylolly.com