Friday, February 06, 2009

YELLOW COLOUR MA.....

tengahari tadik, aku terima mms dari adik aku, dia paksa rela gak aku beli dress ni. adik aku tuntut adiah yang aku janji nak bagi tapi sampai ke udah aku cam lupa diri nak bagi present kat eji sempena.......adalah kan!!!!!adik aku soh beli ari ni gak, size xs tinggal satu aje. rasanya aku tak sempat beli kot ari ni, busy sesangat. balik pun lambat. alah eji kalu dah termaktub tu rezeki eji, adalah, kalu idak, kita carik lain yer....


sekarang ni adik aku tengah menggila ngan warna kuning, semua nyer dia nak warna kuning. aku cukup tak berkenan ngan color ni, tapi petang tadi masa aku gi Midvalley, saner sini semua ader yellow color. dulu pun eji cukup tak suka ngan kaler ni tapi sekarang dia cam terbekenang lak. tapi aku still tak suka lagi...

baju ngan kasut abis semua sapu yellow colour


bekas spek pun yellow color ma....




besfren eji pun suka gak ngan warna kuning, lagipun sekarang ni memang tengah famous ngan yellow color. tapi eji kenapa dress tu tak carik yellow color??? tak cantekkkk ke???






8 comments:

nono said...

salam,

kak rose...kamu DI TAG YUKKK...lalala...*lariksss!!!

~~ciklinn~~ said...

hehhehehhehe trend kuning yer skrg.... adoii leh geng dgn besfren linn.. ruamh2 dia pun habis kuning... sampai kitaorg panggei dia hantu DIGI... hahahhaha

kak rose kurusnya dik akak...apa rahasia nyer..

aDie dALi said...

hot nye adek akak! jelezzzzz :P

nURmALa mAZLan said...

ooo..
skang yellow tgh in eh kak??
kita nak try kaler terang2 nih
tapi kita kan berbadan besar..cam menyerlah+hodoh pulak nanti..hehe

zino said...

kaler tu pilihan masing masing.. kalau cantik di mata cantik la tu.. org lain mungkin lain pilihan dia hehe

atty's said...

adoi mmg lawa le rose dress yg eji nak tu..

beli le cpt..kang abis kang..angau lak..si eji nanti

Jasfyra said...

cantik gak kan kaler kuning.tp saya cam akak.xberapa gemar kaler kuning.kalo merah...mmg addicted..hehehe

Shifu67 said...

kuning ni warna panas dan cepat menjemukan.... lagi cantek yg purple tu, lembuttttt je

 
template by suckmylolly.com