Wednesday, March 04, 2009

ALHAMDULILLAH


tak der berita yang paling mengembirakan hidup aku sekarang ni, tiada menda yang paling seronok sekarang ni. aku berada dalam mood yang paling bahagia dan bahagia dan bahagia. Akhirnya doa aku telah dimakbulkan oleh Allah S.W.T. setiap ari, siang dan malam aku berdoa agar dikurniakan anak seramai yang mungkin. dan akhirnya semalam merupakan hari yang paling best, seronok dan bahagia. sehinggakan bila aku nengok result tu aje aku menjerit sambil melonjak kerana terlalu gembira ngan result ni.


dari hasil test ni boleh dirumuskan yang aku pregnant. InsyaAllah menda ni 95% confirm kot. Syukur sangat-sangat kepada Allah S.W.T kerana telah mengakbulkan doa aku. apapun aku tak sabar nak nunggu appointment ngan Dr. Marlek. nilah saat-saat yang aku tunggu sejak kasih dah semakin hari semasa membesar. aku rindu untuk pregnant, aku rindu untuk berada di saat paling manis 9 bulan, aku rindu untuk netekkan anak, aku rindu lah semua sekali yang berkaitan ngan kelahiran baby. apapun aku dah ader nama untuk baby yang bakal lahir nanti sejak dari kelahiran kasih lagi, dan nama tu tak pernah berubah. InsyaAllah dan moga-moga semuanya berjalan lancar. dan aku semakin tak sabar untuk menunggu perut aku makin besar dan besar. nilah saat paling best dalam idup aku.


that whylah semalam tak banyak entry, aku asyik uwek, uwek aje, kepala akak dah ting tong

32 comments:

neezareef said...

congrats!
termakbul dan tecpai impian nk tambah anak lg..
semoga selamat hingga akhirnya
amin

KV said...

alhamdulillah dan tahniah. Take care ya.;)

atty's said...

Tahniah rose..kty tumpang gembira..takecare ye

ina's said...

tahniah kak ros..saya tumpang hepi

Jake's Daughter said...

Tahniah utk mama kasih....Happy for u...

Ietams said...

tahniah kak rose..
moga sihat sentiasa

nURmALa mAZLan said...

tahniah kak..nak dapat baby..jaga kesihatan ye

D.O.U.B.L.E...S said...

tahniah..saya pun tumpang gembira..jaga diri tau...

nizam said...

wah tahniah2 kak...sama2 la dapat baby 2009 ni ye....amin

CuTeMiUt78 said...

uish..kak.. tahniah.. kita tumpang gembira kak.. alhamdulilah bertambah2 rezeki akak..semoga semuanya berjalan lancar.. insyallah

CuTeMiUt78 said...

patut ler hari tu akak sekeluarga tak sihat.. rupanya ada makna di sebalik nya..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis.....congratz!!!!!

N tumpang epy 4 u...abg & kaseh nk dpt baby....

Nurhayati said...

congratsssssss =)

ciare (^_^)v said...

tahniah kak =)

liwaniel said...

tahniah kak...nak tambah lagi sorang lagi...jaga kesihatan baik2 ye...

ai said...

wahhhhhhhhhhhhh!!!
Congrates kak..semoga akak dipermudahkan melalui proses pembuntingan ni ye..take care.. ;)

fiQiNn said...

congrats akak! :)

Dee said...

congrats rose..u take care okey..

Anonymous said...

congratz kak rose....allah dah makbulkan doa akak...semoga baby+akak sihat sentiasa :)

mother of two said...

tahniah kak rose... semoga bertambah2 rezeki dariNYA.

lily lotus said...

dear! congrates! eee bestnya pregnant..hehe..i jer belum datang2 lagi rezeki nak baby lagi..anyway u take care ;)

jesnita_ns said...

tahniah kak rose!

aDie dALi said...

tahniah ye miss...

jaga diri taw :)

weeda said...

Salam..tahniah kak..baru jer baca2 blog akak ada good news :)

nieja said...

congrate akak!!!!!
tumpang epi utk akak skali :)

n Z r A said...

alhamdulillah. congratz kak!!! semoga semua slamat throught the pregnancy :)

Deqna said...

tahniah kak.. happy to hear that... take care

Khas Lysha said...

alahai sy tertinggal entry paling penting rupanya... tahniah kak rose..akk tk care tau... moga semuanya berjalan lancar amiin.. :)

tulipurple said...

sy pun tertinggal N3 paling gumbira dan seronok sekali bila membacanya...tahniah to u n family.moga sentiasa diberkati Allah

gee ryder said...

congrats kak...
kalo sy melompat dh tgk dua line tu...
abihla kasih pasni ada competitor heheh

mummYaeesh said...

congrats!mmg usaha bergigih2 nak tambah lagi 1 ek??alhamdulillah termakbul...
btw..inilah masanye nak demand..woohooo..

alia amirah said...

congrats kak!! bestnye danish n kasih dpt adik. :)

 
template by suckmylolly.com