Monday, March 02, 2009

BFREN

bfren ngan gfren maner boleh kalu tak berkepit. kasih main air kejap aje, pastu nak kepit balik ngan bfren dier


see, puas papa duk pujuk main air ngan abang pun, kasih tetap nak kepit gak










anak dara aku tak leh main air lama-lama, dia cepat benor sejuk, pastu mulalah badan duk mengigil kesejukan, gitu gak kalu waktu swimming class, tetap duk tepi tak mo masuk pool coz sejuk



3 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain ya.. asyik duk berkepit je..

maklang said...

canteknya pemandangan tu ye..

kalau biarkan kasih dalam air lelama mau biru bibir dia!

dakgilachoc a.k.a nani said...

kasih ni kurus sgt..tu yg dia cepat sejuk kot kak...:p

 
template by suckmylolly.com