Monday, March 02, 2009

FAMILY




family aku memang payah kalu di ajak bergambor, ginilah jadinyer, semua tak nak pandang camera kecuali aku aje yang sibuk nak mandang camera


bertiga pun payah, aku sibuk nak ambik, depa sibuk buat menda lain



aku aje yang pose, yang lain sibuk buat hal sendiri

ni pun sama, laki aku tu duk pandang apalah, anak aku yerlah sibuk nak makan jajan


bila laki aku pandang camera, anak sulung aku lak tak nak pandang, pastu mami amik gambor pun senget



korang tak nak bergambor sudahlah, biar mama aje yang posing. makanlah jajan korang tu.....


seronok sangat gi berkelah kat sini, tapi kalu eji ader lagi seronok, mesti mami mandi sama tapi tulah anak bongsu tak der sebagai peneman, mami cuma duk pandang orang aje. aku laki bini x molah mandi, ramai sangat orang, kat bilik persalinan, beratur orang nak salin baju, malaslah.

4 comments:

one love said...

best mandi air terjun!
and ur mami took amazing pictures!

art sungguh :)

MULAN said...

best wooo pi air tojun.. lama nya tak pekena air gitu..

atty's said...

bdk2 nie ikut mood nak bergambo

CuTeMiUt78 said...

uish.. rugi ler kak tak mandi.. heh..heh..heh.. sama ler kita bab nak ambil gambo.. ada je yg tak ready la..itu la.. ini la.. macam2 kan

 
template by suckmylolly.com