Tuesday, March 10, 2009

DUA-DUA MERAJUK

kasih buat hal lagi, majuk kali ni coz tak nak bagi abang sit sebelah papa. tapi kiranya kasih pun cam sit sebelah papa gak, tapi tak rapatlah krusinyer, abang nyer krusi lagi rapat ngan papa.


so time ni bfren tengah baiknyerrrr duk pujuk gfren dia yang tengah angin puting beliung


papa kiss pun, kasih tetap tak layan, marah lagi coz abang danish yang tak nak tukar tempat. marahnya sampaikan papa pujuk camner pun tak jalan. jalan kuar dia senang aje, kalu abang setuju tukar tempat mesti okey punya.

dah mula senyum bila abang danish setuju nak tukar tempat, tapi kesian kat abang danish setuju dalam keadaan yang paksa relalah. jenuhlah papa nak kena pujuk abang lak pas ni


abang pun merajuk gak sebab kena tukar tempat duk jauh sikit pada papa, tapi disebabkan sayangkan adik abang beralah gak, time ni cam ngada-ngadalah sikit, alah sajer aje nak soh papa dia pujuk, asyik duk pujuk adik dier aje, sekali sekala bagi chancelah kat abang pulak dipujuk papa.


4 comments:

nieja said...

hihi..
klakar betol tgk
danish ngan kasih ni..

mummYaeesh said...

manjanye...majuk pun cute!sian abang!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. dua2 nak bermanja2 bagai.. heh..heh..heh.. maklum ler pas ni nak dpt adik dah..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nieja
dua-dua pun suka majuk

mummyaeesh
tulah abang selalu jadi yang kedua aje

 
template by suckmylolly.com