Monday, March 30, 2009

LAMA TAK UPDATE


rasanya dah dua minggu kot aku tak update blog bagai, aku memang tak larat nak menaip, dah asyik duk amik mc aje, baring kat umah. kepala langsung tak leh nak angkat, angkat kepala aje terus muntah. sekarang ni minggu muntah, masuk makanan aje aku muntah balik. dulu aku selalu dengar criter orang yang alami alahan teruk. Alhamdulillah masa pregnant kan abang ngan kasih, aku jarang sesangat mik mc dan alami morning sickness tapi kali ni Alhamdulillah gak, ujian daripada Allah S.W.T. alahan aku semakin ari semakin teruk. malam tadi masa tengah naip ni rasanya okey sikit, tu yang boleh ngadap pc, upload gambor bagai, kalu idak jangan arap boleh buat aper-aper tu yang bersawang bagai blog aku ni. rindu lak rasanya bila tak catit diari harian pasal anak-anak.

4 comments:

mummYaeesh said...

siannye...masa weols peknen yaeesh adam dulu takde langsung alahan or morning sickness tp masa nak melahirkan..tuhan jek yg tau betapa susahnye!
mayb uols sakit skang tp senang masa nak melahirkan nnt!bak kata pepatah..bersusah2 dlu nnt nak beranak senang.woohoo

neezareef said...

sabo la kak rose mmg gitu la kan kalo kita jenis x larat di awal mengandung nih

eddie dewanaga said...

lamanya tak update...!!!

ros dah ok ke..?
kim salam seri, bilang sama dia, happy belated birthday!!!

-semoga dia ceria selalu, panjang umur dan murah rezeki!

CuTeMiUt78 said...

oh.. takpe la kak.. ni ler namaya dugaan kan.. byk2 bersabar k

 
template by suckmylolly.com