Wednesday, March 18, 2009

CHOW KIT



semalam gi chow kit lagi, balik kerja singgah sini jap. cam biasalah aku nak carik mangga muda. tekak aku selalu kena telan menda ni, setiap masa, sampai kena bawak bekal gi opis. asal nak loya aje aku terus sumbat ngan mangga muda, barulah lega sikit


pastu beli sayur sikit, sayur kat umah dah abis, masa ni aku tengah nunggu rizal belikan jagung untuk anak-anak


pastu rizal lak yang nunggu aku gi beli ikan ngan ayam lak



25 comments:

atty's said...

alor rose sebut mangga..kty pun nak jugak

IxoRa said...

Best kan mangga muda...

Klu sy plak, time nk peyed tu la ngidam nk makan mangga muda....klu tak mmg loya je rasa...

Irtiyah said...

salam.

kak pregnant ye, tahniah ye :)nak letak nama apa pulak lepas ni. saya admire nama kasih tu.. kalau saya ada anak nanti, nak guna nama kasih gak la. aci tak? hehhee

HappyIrfa said...

lama x gi chow kit..

NONIE AZIZ said...

CB...mengandung ker...eiiiii...bestnya..ni yang jeles ni...

情趣用品 said...

打卡鐘,情趣用品,吃到飽麻辣鍋,黃金回收,牙醫,跳蛋,指甲彩繪,植牙,影印機,賺錢,持久液,植牙,黃金,水晶指甲,情趣用品,創業加盟,借錢,蒙古火鍋,當舖,情趣,賺錢,牙醫,鑽石回收,咖啡機,亞太電信,情趣用品,黃金回收,植牙,情趣用品,a片,成人網站,成人網站,成人影片,成人影片

Dee said...

lamanya x gi chow kit..cendol gesek ada kak ros?

Willie said...

Aduh lamanya tak gi chow kit

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..takpe kak.. asal kan akak ok.. belasah je la mangga muda tu..

lily lotus said...

mangga muda...! huhu..masamm

dakchomey said...

ni sesi tgu mengu la erk..

S h i n o said...

Dulu takut sangat nak pergi Chow kit. Kata orang disitu banyak orang jahat dan if tawar harga then x beli, xbole..
betul kah?

huhuhu

nieja said...

sis, sehat?
lame x updte?
ari2 nieja masuk same je..
lau tak 1 ari 4-5 entry ade..
ke sis tak sehat?

zureen @ mama said...

Akak tahniah ..seronok dengar..jaga diri baik2 ye..

Sen's Station said...

Cute nyer anak anak awak !
;)

Jasfyra said...

napa dah lama xapdet kak..windunya..huhu

watie said...

salam kak rose dah manyak citer kat sini huhuhu saya manyak ketinggalan laaa :(

take care :)

Ied @ May said...

akak....

pregnant yek....
congrats...
baper bulan dah????

tulipurple said...

sis,my fren kata psr pudu is cheaper then chw kit.situ pun byk mangga muda...
take care...moga dpt baby chomey lg mcm abg dan kakaknya.

Ms AiReEn MoHd said...

hi babe...henko ade chatz boz tak...aku cr tak jumnpa...salam kenal....

MULAN said...

ya ampuunnn..!!! nggak tau udah berbadan dua gitu!! tahniah @ take care eh..

Bunga Binti Nordin said...

mangga best woo

nieja said...

hye sis..
lame x updte?

mass said...

salam kenalan kak rose...menarik2 N3 kat sini dan banyak gak tips yg bagus2 kat sini...teruskan ber N3 k...
take care u r health... :)

zino said...

lama tak ke chow kit lalu kat depan tu selalu la..

 
template by suckmylolly.com