Wednesday, March 18, 2009

DINNER

malam tadik, lauk kat umah aku tak menyelerakan sangat, bestnyer bila berbadan dua ni, aper aje permintaan aku pasti ditunaikan, InsyaAllah selagi termampu kan. so aku ajak laki aku gi makan tomyam kat cheras, ajak mami ngan eji, depa berdua tak nak, baru lepas makan nasi.

ni kedai favorite aku kat cheras


malu lah nak nunjuk gambor penuh, aku dah semakin berisi sekarang ni, purata sekarang ni, berat badan aku dah cecah 62kg. kejap aje kan






anak-anak pun of cozlah kena makan sama, aku orderkan diaorang berdua tu mee goreng basah kosong taruk ayam semata aje.





9 comments:

isya said...

as'kum..salam kenal, time mgandung mmg best,boleh mkn mcm2!!!hehe

HappyIrfa said...

salam..
aku suka makan sup ekor tp bila peknen dgr nama sup ekor pun dah muntah..

isya said...

as'kum,salam kenal,biasala kak, ms mngandung ni la bole jd 'permaisuri' hehe..

Mak Su said...

whoaaa, memang meriah :)

lieya_latif said...

betul tu kak...tu yg seronok kalo preggy nie....takyah diet2...ape yg kite nak sume cepat jek dpt kan....he he he he

alah2 takpe kak, akak dah bam2 pun still comel...tak sabar nak tgk perut akak dah muncit nanti....makin berkobar2 niat lieya nak tambah lagi sorang nie...keh keh keh

Bibu said...

kak Rose petnen ye? alahai syioknye..tahniah

Ietams said...

kat mane kedai ni kak ros

aju said...

congrats kak rose...

室內設計裝潢 said...

打卡鐘,情趣用品,吃到飽麻辣鍋,黃金回收,牙醫,跳蛋,指甲彩繪,植牙,影印機,賺錢,持久液,植牙,黃金,水晶指甲,情趣用品,創業加盟,借錢,蒙古火鍋,當舖,情趣,賺錢,牙醫,鑽石回收,咖啡機,亞太電信,情趣用品,黃金回收,植牙,情趣用品,a片,成人網站,成人網站,成人影片,成人影片

 
template by suckmylolly.com