Friday, March 06, 2009

MANGGA

balik dari opis semalam, aku ajak laki aku singgah sini jap, mulut cam rasa nak makan mangga aje dan kat chow kit ni boleh dapat banyak mangga, harganya RM5.00 sekilo.

aku beli sekilo lah dulu, bukan aku nak makan sebab mengidam, tapi nak buat ratah time kat opis, segan asyik uwek-uwek aje, bila rasa nak uwek aje boleh terus sumbat mangga lam mulut.


balik tu, mami terus kupaskan. lepas isyak aku nengok dah tersedia kat atas meja


actually mangga ni memang favorite aku tak kira time pregnant ke tak pregnant, aku memang suka makan ngan kicap taruk gula pastu taruk sikit belacan ngan cili padi, perrhhh tak hingatnyer sedap



4 comments:

neezareef said...

wah..mcm teliur je nengok org mkn

mummYaeesh said...

terkecir tgk mangga tu...woohoo..
tp org ckp klu mkn mangga possibility nak dpt baby gal lebih cerah!

CuTeMiUt78 said...

wow..best2..

gee ryder said...

aduh sdpnye

 
template by suckmylolly.com