Wednesday, March 11, 2009

MEK SOM KELEMBA

see, muka aku dah mula naik, semakin ari semakin tembam. bukan takat laki aku aje yang sound, budak kat opis pun dah mula perasan, yang aku makin chubby. sekarang ni leher pun dah nak jadi dua tingkat. risau gak sebab aku sendiri cam tak suka nengok kat cermin, bila aku pandang aje, aku dah nampak bangunan bertingkat tu.

abis dah part aku yang dah makin membesor, mari kita story pasail mek som kelemba ni, mak aku lah yang bagi gelaran ni kat cucu pompuan dier, kasih ni pun satu suka sangat melawo, padahal nak gi antor abang belajar taekwando aje. siap nak berhand bag bagai.

alkisahnyer, budak pompuan ni memang suka bawak h.bag gi maner-maner, bfore ni suka bawak beg kecik aje ikut mood mak dier sebab kalu ari malas datang, aku just saut sling bag aje. tapi kalu ari rajin aku bawaklah beg yang besar gedabak, so kasih pun samalah, nengok mak dier suka bawak h/bag besar bagak, dia angkutnyer h/bag yang dah aku kasi kat kasih buat pondok-pondok ke kelas abang danish. bila papa soh tinggalkan lam kreter pun tak nak, tetap nak bawak gak ke hulur ke hilir.



5 comments:

neezareef said...

anak sy pn asal nk kuar dia msti cari hbag ckp nk bwk henbeg..huhu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

neezareef
anak pompuan agaknya memang cam gitulah kan

Ena said...

penah dengar dagu jek yang bertingkat2... tak penah dengar lagi leher yang bertingkat ekekeke...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..nama pun anak pompuan kan kak

mummYaeesh said...

seb baik yaeesh tak mintak hbag!woohoo..
hamboii menggoda tul anak dara sorang ni!ish!

 
template by suckmylolly.com