Tuesday, March 10, 2009

MINES WONDERLAND

laki aku dah janji ngan aku, kuar spital nanti nak bawak aku jalan-jalan kat mines, ni lah aje tempat favorite laki aku kalu nak shopping. orang tak sesak, kedai aku nak shopping pun banyak. perut aku makin lama dah makin nak nampak, rizal soh aku beli t'shirt yang besar sikit.

kali ni kami cuma pergi berlima aje, mami tak ikut, mami tak larat nak ikut kaki aku laki bini berjalan, mesti banyak tempat nak singgah. mak aku bukan boleh jalan jauh sangat, kaki mak aku dah tak larat nak jalan jauh.


eji, jarang datang sini, sekali aku bawak, ha ko, sampai ralik ke diri nengok baju bagai kat saner, nichii ngan FOS dia besar bagak, banyak giler stok baju. best sangat, itu yang adik aku tak nak balik lagi, tak puas nengok baju kat sini. yelah kan orang tu tempat lepak dia kat the curve. sekali datang sini terus terkesima.






puas berjalan, perut pun lapor kret krut kret krut




5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sonok nyerr jenjalan ekk...

bozzobattousai said...

bozzo tak pernah jejak kaki ke mines...nanti2 nak jejak gak la...

nURmALa mAZLan said...

kak,kalau jalan2 gambar akak x de pon.. sbb akak jadi fotographer kan?? ekekeke~~ sama la ngan kita

mummYaeesh said...

da lama tak gi mines!masa study dlu..tu la tempat yg dituju!

CuTeMiUt78 said...

wah..seronok kan kak dpt jenjalan..hilang stress..

 
template by suckmylolly.com