Tuesday, March 10, 2009

PIZZA HUT



lepas puas round satu mines ni, kami anak beranak lepak kat sini, dahaga + lapor, semuanya ader. asalnyer nak makan kenny rogers, tapi abang danish nak makan pizza lak, maka kenalah ikut anak tekak danish bertuah ni. kan karang kalu tak ikut, perut orang lain lak yang kenyang. perut abang memanjang lapor aje.


adik aku sebut aje nak makan, laju aje, dari terpisah sebab nak shopping mopping terus bersama


lagipun anak sedara dier maner boleh kalu mak ucu tak der sekali, selagi tak nampak batang idung mak ucu dier, selagi tulah depa berdua asyik duk nanya, maner eji gi??


see, pipi aku dah mula nak naik sikit demi sikit, taruk sikitlah banking powder alamaknyer makin membesarlah....


kesian kat mami, kami tapau kan aje, untuk mami. tapi mesti tak sama kan, makan kat kedai lagi best dari makan kat umah.




3 comments:

Hidayah said...

kak rose..pregnant erk..eii..best nyer..congrate...dh how month?? soke dgr org pregnant nh..

Dee said...

mkn pizza eh..bila nk blanja mkn ni? hehehe...

CuTeMiUt78 said...

wah... sakan makan

 
template by suckmylolly.com