Tuesday, March 10, 2009

NASI PADANG


sorrylah 3 ari aku tak update, aku masuk spital, alahan aku teruk sangat. aku nak on laptop pun tak daya, apatah lagi nak menaip. rasa cam malas pun dah ader nak update bagai.
Hari jumaat ari tu, aku teringin nak makan nasi padang, terliur nengok rendang tuh.



see perut aku dah mula kelihatan sikit plus ngan perut besar, lantak tak ingat punya


muffin ni pun aku belasah gak, bfore pregnant jangan arap aku nak sentuh muffin ni, tapi sekarang ni dah jadi favorite


nilah nasi padang, lauk rendang yang aku tapau, bila balik opis nak makan, rasa cam tak selera pulak. rasa cam berselera nengok nasi seri pulak



aku share lauk pauk ngan seri, terpaksalah budak tu makan rendang aku




3 comments:

nieja said...

sedapnyaaaaaa
lapar plak..
gulpp..telan airliur je
laaa.. haha

neezareef said...

lawo ros pkai bj kurung tuh..ihiks...

CuTeMiUt78 said...

uish..gitu la plak ya kak.. blh bertukar selera plak yo

 
template by suckmylolly.com