Friday, March 06, 2009

TQ VERY MUCH

hari jumaat hari rezeki, terima kasih banyak-banyak pada:-

budak sebelah aku, fida yang baik ati bagi aku buku ni. time turun gi giant dia amik sekeping untuk aku.


for my ex boss, puan raziah yang bagi aku roti ni.



tima kasih banyak-banyak pada Mala dan pasangannye sbb sudi jemput kak rose sekeluarga ... Mala ni, member blogger aku..x pernah jumpa, hanya berhubung di alam blog sajer. insyaAllah kalau berkesempatan kak rose akan hadir ke majlis perkahwinan Mala semoga segalanya berjalan lancar seperti yang dirancangkan...
Amin.



dan for my bfren yang sudi gi food court tapaukan aku mee. aku tak larat nak jalan, asyik nak muntah aje, so member baik sorang ni sendiri ingat kena tapau untuk aku sekali.



no diet anymore. kesihatan perlu dijaga. syyhhhh sebenarnya aku suka melantak, nilah masanyer nak makan banyak-banyak





15 comments:

Khas Lysha said...

alhamdulillah.. murah rezeki kak rose arini.. kak rose take care tau.. ;)

~~ciklinn~~ said...

eh kak rose pegnant ker.. alahai linn terleps entry ker nie..... kalu iyer tahniah yer...

sedap bihun tu..feveret linn..

neezareef said...

mane yg boleh tu mkn je
masa pantang tu pantang btl2 kan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis..klo g wedg mala..nti bole kte ketemu....

nURmALa mAZLan said...

kak..
datang ye wedding kita

atty's said...

happy weekend rose..

Shifu67 said...

selalu muntah2 eiii.... ada makna niii.... dah kena semangat klewon la ni

zino said...

meehoon pun sedap hehe

mummYaeesh said...

bak kata pepatah burma...rezeki jgn ditolak...klu ada lebih..hulur2 la..woohoo..

CuTeMiUt78 said...

wah..best kan kak.. time cenggini ler dilayan like a princess...

ashley said...

Salam,
tahniah atas kandungan yang ketiga ini..
semoga kehidupan seterusnya dipenuhi dengan kegembiraan dan keceriaan..

smile!!

S h i n o said...

:) murahnya rezeki akak..
lepas ni kena bykkan blaja
org lain pulak. Nt lg berkat

:P

MULAN said...

ada lebih kasi sikit laaa..

Aryana & Adrienna said...

i pun dpt ler card dr mala...nanti leh jumpa ya.....

Y u Z z 9071 said...

nampak sodapppp meehun tu

 
template by suckmylolly.com