Friday, March 06, 2009

HOMEWORK

kasih setiap ari ader je homework yang teacher dia bagi. tapi anak dara aku ni belum pandai nulis huruf sendiri kena buat dot dot dot, dia ikut dot tu baru menjadi, kalu nak nunggu kasih buat sendiri, konfem budak ni tak pandai lagi.

selalunya abang danish akan pantau dan nengok homework adiknyer. Abang danish jarang ader homework coz aku dah sepakat ngan teacher nelly, soh abang abiskan masa sejam buat homework ngan teacher dier sebabnya anak teruna aku ni malas sangat nak nulis. bukan malas sikit tapi malas banyak. so setiap ari, abang balik ngan lenggang kangkung aje, coz semua homework dah buat ngan teacher dier, but for this one, ai need to pay extralah kan.



kalu bab mengajar adik, memang boleh puji, laju aje, tak yah disuruh-suruh, abang sendiri akan tahu betulkan yang maner salah or tak. cuba kalu dia nyer homework, bercinta nak boleh ke abis.




dan selagi adiknyer tak abis buat homework, selagi tulah abang danish akan bertenggek kat situ nunggu adiknyer

8 comments:

Jasfyra said...

bagusnya abg danish ni..
sayang adik...ajar adik..
tp jgn ngusik adik lagi tau..hehee

neezareef said...

sgt bersifat abang si abang tu

Khas Lysha said...

tekun abg danish pantau kasih buat homework..
owh kasih kidal ek,..

mysha said...

wAh Kasih tuLis taNgan kiDal ek.... sKe tGK oRg tANgan kiDAL.....

mummYaeesh said...

ok la tuh!bleh ikut dot dot..klu yaeesh adam jgn kata dot dot...cacing kerawit jek jdnye..

CuTeMiUt78 said...

good boy.. bagus abg danish..

S h i n o said...

baiknye si abg tu..
:)

gee ryder said...

kasih kidal yer...kreatif ni :)

 
template by suckmylolly.com