Tuesday, March 03, 2009

SAMA TAPI TAK SERUPA

ni sandal aku lagi santu yang nunggu ari nak rosak, dah bagi hint pun soh aku tukar baru, tapi aku masih sayang padanyer walaupun ianya tak cantik

ni sandal mIphosis yang dah setahun usianya, aku beli kat Isetan, KLCC ngan harga RM99.90. rugi sangat-sangat sebab masa aku gi Alpha Angle aku jumpa ngan satu sandal sebijik cam aku punya, sama tapi tak serupa dari segi harga.


sandal nose ni murah giler, RM39.90 aje. bila aku pakai, eji cakap sama lah angoh, tulah kan kalu aku rajin cari dan survey, banyak giler duit boleh jimat. ni satu pengajaran pada aku, buat survey lu jangan selalu main terjah aje. sekali ko sama da, yang membezakan harga cuma brand aje, tapi aku jenis tak kisah brand ke idak, yang penting cantik


9 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

kasut kt nose mmg cntik kak..murah pn yer...kita pn suka nose dan vincci..

ab geldofg said...

tk srupa bikin

Jasfyra said...

kadang2 menda mahal ni jual brand dia je kan kak..tp xpe ar,dah beli kira reward to urself..:)

nURmALa mAZLan said...

kak..
kita x pernah beli kasut nose.. hehe~~ cam minat sebenarnya tapi nnt terpergi vincci jugak..padahal sama je kan

babymasInDaHouse said...

menang rugi kalau nak dikirakan ..tp kita ni perempuan ..x boleh lari dgn koleksi kasut biar pun harganya mahal..kalau hati dah berkenan sanggup beli...walaupun kadang2 tu rasa menyesal pon ada...

KV said...

alahai..byk gak beza tu.

CuTeMiUt78 said...

betul la kak.. so nice tapi rega jauh beza tu..

Dee said...

u boleh beli 2 or 3 psg kasut ngan harga kasut mphosis tukan?

neezareef said...

sbb tu kita suke round2 the world last2 br bli..hehhee

 
template by suckmylolly.com