Wednesday, April 08, 2009

ANGAN-ANGAN

aku berangan betul nak taruk menda ni kat luar balkoni umah aku, tapi tak derlah besar cam gini, mahu runtuh umah, sedan-sedan elok dan sesuai yang umah aku lah


yang cream ni comel gak, tapi boleh tahanlah harganya, lam RM400.00


yang ni bukan standard aku lah, cuma mampu berangan ajelah nengok, mahai nak mampus






aku ader gak usha laki aku soh belikan taruk kat umah, tapi dia jawab alahai senang "sport rims kat luar tu nak taruk kat maner"




15 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya kan kalau dapat letak kat umah.....

bozzobattousai said...

angan2 bleh jadi kenyataan...kengkadang....

.::WaNiE::. said...

salam kenal :)

hikhik cantik la kedai mana nih?

zino said...

kumpul duit lepas tu pejam mata je beli hehe

Blushwax said...

Yang gambar nombor tiga tu....cantik! If I had a balcony, I pun nak letak something like that. Hur hur.

Dee said...

tenang je kan mata melihat...rasa damai terus dihati..

eddie dewanaga said...

gua penah sound dengan budak kedai jual water fountain ni, mahal sangat lah...

dia jawab, yg murah pun ada, tapi guna besen dengan baldi...

ciss... kurang asam!

Bunga Binti Nordin said...

nak nak nakkkk

lily lotus said...

cantik...leh main cedok2 air...hehe

Snow Peace said...

Mula dr angan2 kita cubakan jadikan ia kenyataan...

S h i n o said...

beli yg belon budak2 mandi tuu..
dah cukup heheh :P

Mak Su said...

pic no. 3 tu nmpk menarik... ala-ala showhouse gaks, stylenya lively :)

CuTeMiUt78 said...

memang cantikkan kak.. kita pun skkee.. ada hati gak.. klu ada umah sendri nnti.. nak letak kat anjung umah.. mesti cantik

Lestat said...

angan-angan bakal menjadi kenyataan..simpan duit..hehehe

jejakalkindi said...

bagus jugak kalau beli..terapi minda tu..

 
template by suckmylolly.com