Tuesday, April 28, 2009

BARBER SHOP


lepas dinner, rizal ajak aku ngan anak-anak neman dier gi gunting rambut kat kedai biasa. tapi bfore nak gi gunting rambut singgah lu kat kedai mainan, belikan aper yang patut for abang n kasih, takut lah nanti dia boring kan karang sementara nunggu papa nak gunting rambut bagai.



kasih, as usual lah kan, maner kedai gi, perkara pertama dia cari adalah pencil color, lain barang kasih tak minat. bagilah peluang soh pilih barangan barbie ke, princess ke, segala mak nenek barang mainan orang pompuan, langsung kasih tak minat, yang dia tahu suka kumpul pencil color banyak-banyak.

dapat pencil color, senyum pun sampai ke telinga



puas duk main, abang ngan kasih sibuk duk perhati papa




tak baik lah rizal ni tau, aku sejak kawan ngan dier sehinggalah kawin, pastu dapat anak bagai, tetap tak mo simpan rambut panjang. aku bukanlah soh simpan panjang sangat pun, cuma panjang dari biasa aje, tapi tetap gak nak rambut yang hampir nak nampak kulit kepala. dulu bfore kenal aku, rambut kan main panjang lagi, bila dah kawan ngan aku, lum pernah sekali pun simpan rambut, puas gaklah aku pujuk, tetap tak jalan, alasan laki aku tak abis-abis duk cakap "dah tualah".





apa-apalah nak seribu daya kan, tak nak beribu dalih duk bagi




3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha..nk 1000 daya...x nk 1000 dalih ekk kak...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

akak sokong tu 100%

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. gitu plak kan

 
template by suckmylolly.com