Monday, April 20, 2009

CHERAS BARU

balik dari spital, rizal bawak kami semua makan kat cheras baru, aku ngidam nak makan tomyam ngan telur bungkus kat sini. Actually laki aku nak makan steak, tapi disebabkan perut bini dia nak makan tomyam sini gak, maka kenalah beralah. lain hari boleh gi makan, yang penting aku nak makan gak tomyam kat sini.

actually rizal suka dapat tempat sini sebab tempatnya luas, anak-anak bertuah tu, tak leh duk diam, ke saner-kemari cam ari tu kitaorang gi makan steamboat kat Times Square, tak senang nak makan sebab dua-dua ni sibuk nak kuar gi saner gi sini, kalu kat sini cukup senang, padang seluas alam, mainlah ko nak main kat sini asalkan mata aku ngan rizal boleh nampak anak tengah duk main, nak makan pun selesa.


bukannya aku laki bini tak suka makan kat restoran tapi disebabkan kenakalan danish ngan kasih yang agak melampau menyebabkan pergerakan aku ngan laki aku terbatas nak gi makan kat restoran. takut ader menda yang pecah sebab abang danish ni agak ganas sikit. kalu gi Mdonald pun tak leh pergi tempat yang takder playland, mesti nak ader kalu tak der jawabnyer tak diam lah budak berdua tu duduk, orang sebelah pun naik rimas agaknyer.







for abang danish ngan kasih aku orderkan maggi goreng kicap













sup ekor dier yummy-yummy lagi sedap pada tomyam








9 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah..berselera tgk mami mkn

ratna said...

sedapnyer megi goreng kicap tu..

Mak Su said...

kat cheras baru? area kat ner sebetul2nyer? sbb maksu pun sekarg alergic kepada restoran dlm bangunan, baby w lasak banget.

MULAN said...

memang kalau time perut tak sedap, mesti nak tomyam kan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

trus bunyik perut N tgk food tu sume...

lily lotus said...

luas mata memandang makan kat tmpt luas gitu...

Dee said...

kat mana ni? sedap nmpknyer menjamu selera..

Adry said...

yummy.. hehehe.. lapar plak!!


Adry @ http://www.adrysabry.com`

WeBViDeOKLiP said...

ish2
x mau mengalah mkn tomyam

 
template by suckmylolly.com