Tuesday, April 07, 2009

DATING


dah 2 bulan aku tak gi dating ngan laki aku, last month dia ajak aku gi nengok wayang aku tak ikut, ari minggu ari tu, paksa gak aku neman dia nengok wayang, katernya dah lama tak gi dating. aku tak beraper boleh sangat bangun, kan karang aku angkat kepala ader yang muntah berjelanak.



nama pun sayang laki kan, maka aku ikut ajelah kehendak laki aku walaupun aku tak beraper nak pergi. tapi memang sungguh pun dah lama benor kami tak berdating. so ari minggu ari tu, aku laki bini belasah nengok 2 criter. as usual lah kan, kalu gi nengok wayang, mesti kena nengok 2 criter.



memula tu aku nengok criter 12 rounds, okey gaklah, nak kata sedap sangat tak der sangat. tapi memula tu aku cam menyirap gaklah ngan mbo cineplax kat ampang galaxy ni, cam hampeh aje. ader ke patut 1/2 jam dah nonton, subtitles nyer tak der, subtitles tu duk kat bawah. langsung tak nampak, gambor lak senget sikit. aku kalu nengok criter orang putih mesti nak baca subtitles, aku pun bukannya pandai sangat bahasa orang putih ni, aper criter mesti aku nak kena ader subtitles baru best layan criter. kalu tak der gak jawabnyer kenalah aku dengor betul-betul aper ayat yang kuar kat mulu depa, kiranya cam hayati tul-tul lah. maner best kan? laki aku relaks aje, syiok aje duk nengok, orang lain yang kat depan pun cam okey aje, cam tak derhal, seolah-olah cam aku sorang aje yang perlukan subtitles. duli aper aku. aku pun kuar, cakap lembut giler ngan adik kat luar tu, aku mintak dia betul kan balik skrin tu supaya nampak subtitles, sekali ko memang betul, dia betul kan balik skrin tu, barulah ader subtitles, itu jam gak, laki aku cakap, baru best. eh poyo lah laki aku ni, tadik aku tanya dia cakap, layan ajelah. best ni.....

pastu lepak kat bawah jap, nunggu laki aku isap rokok sebatang dua bfore nak layan criter ke 2. yang kedua aku layan story fast n furious 4, best giler, rasa cam nak nengok sekali lagi. memang perhhhhhhhhh lah story ni. rugi kalu tak nengok, memang best giler lah. aku bagi 5 bintang. tak berkelip mata aku duk nengok, rizal ajak layan cakap pun bo0 layan lah.



3 comments:

atty's said...

yer le rose..kalo takde subtitles..stress ko otak nak kena buat lebih keje..hehehehe

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. takpe kan kak.. sesekali dating berdua.. hah.. tu mau yg layan citer lebih skit tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...5bintang x bkelip....best sgtt ke sis..?? wahh..ngedate gtu..kasih x jeles ke.??

 
template by suckmylolly.com