Monday, April 20, 2009

HAPPY BIRTHDAY DANIA

2 minggu sudah adik aku bawak kasih gi dania nyer birthday. memula tu kasih cam tak nak pergi sebab takut tak der kawan, kasih ingatkan birthday orang besar cam eji, rupernya bukan main ramai lagi budak kecik. masuk pintu pagar aje, kasih terus excited sebab nengok ramai geng. time ni, abang danish tak ikut sebab abang ikut papa gi workshop. sejak aku pregnant ni, aku dah lama tak bawak anak-anak gi playground, aku pun tak bawak anak gi jalan-jalan dah, so untuk tidak memboringkan abang, rizal selalu bawak anak gi bengkel, lagipun Alhamdulillah abang danish minat nengok orang baiki kereta.

cantik betul birthday cake dania, balik umah kasih terus nak kek macam ni untuk birthday nyer, tapi bila aku check balik ngan eji, member dia bukan tempah kat kedai, tapi member baik tolong buatkan special untuk dania.


tak lepas peluang langsung bergambar kat kek, my dearest rizal, kasih dah tak mo kek kat bakery cottage dah, kali ni kita kena carik kek cam gini.




eji story kat aku yang kasih masa kat saner, tak benti-benti duk bercakap, semua kuih muih dia nak rasa. dia suka benor datang birthday orang. tapi eji memang pandai jaga ati anak sedara, masa sesi bukak hadiah, of cozlah kasih pun gak ngan adiah bagai, tapi eji dah siap-siap beli dan bungkus cantik-cantik soh dania bagi kat kasih. kalu idak mau ader yang moncung 14 nanti.


sesi bukak adiah, kasih asyik duk nengok....

Happy Belated Birthday, Dania


3 comments:

Zawir Al-Hamidi said...

Selamat Hari Jadi Dania.. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday dania..omg...cake sgttt cantekk...

CuTeMiUt78 said...

really nice la kek tu kak.. uish pandai eji kan...

 
template by suckmylolly.com