Friday, April 17, 2009

PHOTO

ni photo janin aku waktu usianya 10 minggu 1 hari.


dan ni photo janin aku yang dah mula nampak kaki dan tangan. photo ni diamik ketika usia janin aku 10 minggu 1 hari.


tapi masa doc scan dulu, dah kelihatan ngan jelas kaki dan tangan aje, mukanyer belum kelihatan sempurna lagi, mata, idung dan mulut belum lagi kelihatan cuma yang jelasnyer adalah tangan dan kaki sahaja. photo janin aku ketika usianya 12 minggu nantilah aku taruk, satu-satu dulu, banyak betul blog yang tertunggak tak update.






6 comments:

~Eila @ Along~ said...

kak rose preggy ke? lehai..lama eila tak jengah..dah 3 bulan dah ekk..congratz kak

atty's said...

sonk leh nampak baby..tumpang gembira..jugak..

IxoRa said...

sy suka tgk photo cam ni...happy rasa tgk perkembangan janin tu!

Tk Care Sis.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg....excited nyerr N tgk kak...

za_planet said...

kak akak prgnant ye... Congrats,!

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok la kak

 
template by suckmylolly.com