Wednesday, April 08, 2009

ROTI CANAI

malam tadi aku okey sikit, ader daya nak berjalan bagai, so aku angkut abang ngan kasih nemankan aku gi Fajar, aku nak gi beli ice-cream. dah lama anak-anak aku tak gi Fajar, pantang ajak terus laju aje nak gi.


balik dari fajar, aku tanya samada abang nak makan KFC or roti canai, anak-anak aku laju aje cakap roti canai telur. tapi for abang as usuallah 2 biji + teh ais, air coke sekarang ni kena dikurangkan.

ni lah barang yang aku beli kat fajar, niat di hati nak beli ice-cream aje, tapi bila dah sampai fajar, segala macam aku amik






5 comments:

Mak Su said...

fajar kat pandan indah tu ker?

nURmALa mAZLan said...

eh...ada lagi eh fajar kak?

Dee said...

baguslah dh kurangkan coke..not good for health..

lily lotus said...

klau dah masuk fajar tak dpt nk tlglah tak amik benda lain...hehe

CuTeMiUt78 said...

heh...heh..heh.. biasa la kan kak.. bila dah masuk shopping complex tu.. lain yg nak beli.. lain gak yg dpt..

 
template by suckmylolly.com