Thursday, April 30, 2009

RUPA PARAS OR KAYA



  • Semalam laki aku tanya soalan yang agak sensitif, kalu aku diberi pilihan, maner pilihan aku, lelaki yang kaya or lelaki yang ada paras rupa. aku jawab - soalan tu dah tak perlu tanya kat aku sebab aku dah kawin pun ngan dier dan dier sendiri tau jawapan tu, kalu nak tanya gak, sila tanya pada para-para anak dara.

  • Tapi beb, dia tak puas ati, dia cakap kalu sekarang ni aku diberi pilihan, maner pilihan aku.... aku cakap kalu belum kawin dulu, yang aku pandang of cozlah rupa paras, tapi bila dah kawin ader anak ni, lelaki yang berduit tu penting gak, sebab cinta tak leh beli susu anak, duit yang boleh beli susu anak.

  • Pastu laki aku terus berhujah dan buat kesimpulan yang pompuan zaman sekarang memang mata duitan, materialistik. tak sama cam pompuan dulu-dulu. rupernya soalan tu ditanya sebab dia ader dengar kat sinar FM discuss pasal ni, rupa paras or kaya. so daripada sms dan panggilan yang diterima oleh deejay tu, 60% pilih lelaki kaya dan cuma 40% yang pilih rupa paras.

  • Lepas tu laki aku mulalah bukak syarahan yang panjang lebar pasal orang pompuan ni. dengan aku sekalilah tercop dalam golongan pompuan materialistik, aku apalagi mestilah tak puas ati. maner boleh jadi ni. aku pun bukak syarahan gak, sampai kami berdua hampir bertegang urat, last sekali dia senyum pandang aku sambil cakap "emosional tul sejak pregnant ni, saya saya aje test"

  • sambil berlalu aku cakap, kalu materialistik, tak kawin nyer ngan awak tu.......pastu aku tanya kasih, kasih maner yang kasih suka "banyak money ke hensom" sekali gfren dia jawab nak yang banyak-banyak money, nanti boleh beli pencil color banyak-banyak sebab dia banyak money.

  • My dearest rizal, aper komen????????????????????????????????????????????

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhu...skalik kaseh nyerr demand daa....

mysha said...

Klo SHa sHa piLih ada duIt baK kaTa aKak kLo TAkaT daPat mukE leH tAYang kAT oRg jer PokET koSOng tAKde maKnenye....

SEkaRAng nih sUme benDA nAK waT keNe ada dUIT..buKan mAtERialisTIk tP kENe pk maSA dePAn...

McM aKak kATa aR dUit leH bELi susu anAK ngAM paMperS aNak muKe eNsEM jER tAK menJamin LEh beLi sumE tu...

MoraL of da StOry :
PiLihLa yaNg ALa kaDAr yang bOleh meNjaGa kiTE n seDAP maTA meMandaNg hikhikhik ( cAKaP paNdaI)

marinahunny said...

hahahha...sekali anak dara buah hati kesayangan cik rizal pilih money plak...hehehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh...heh... duk tergelak jap.. uish saja duk test akak ya.. heh..heh..heh.. skali kasih demand tu... pergh.. :D

rieda96 said...

lama tak visit blog k.rose. blog sy sdr pun tak terupdate. akak pgnant ker.. tahniah...

 
template by suckmylolly.com