Tuesday, April 28, 2009

TADIKA SRI CEMERLANG


  • sorrylah pada beberapa bloggers yang email kat kak rose semalam, beberapa hari lalu dan sebulan yang lalu. depa duk nanya maner tempat abang ngan kasih belajar. kak rose terlupa nak taruk entry ni. kalu saper-saper berminat nak antor anak tahun depan kat sini, call ajelah nombor yang tertera kat atas. Tapi tadika ni jauh sikit pada Pandan Indah sebab letaknyer di Taman Cempaka . Tapi depa ader sediakan kemudahan pengangkutan bagi mereka yang tinggal jauh kat luar dari kawasan sini.

  • Yuran kemasukannya adalah seperti berikut:-
  • Untuk kanak-kanak 4 tahun adalah RM820 bagi penggal pertama (perlu dibayar ketika mendaftar anak)
  • Dan RM820 bagi penggal kedua (Bulan Mei)
  • Untuk kanak-kanak umur 5-4 tahun adalah RM700.00 bagi penggal pertama
  • Dan RM700.00 bagi penggal kedua (Bulan Mei)

  • Yuran Bulanan bagi kanak-kanak 4 tahun adalah RM220.00
  • Yuran Bulanan bagi kanak-kanak 5 dan 6 tahun adalah RM200.00

  • Kindergarten ni ader sediakan swimming class pada setiap ari isnin, fee dia dah masuk sekali ngan yuran sekolah.
  • Kanak-kanak diberi pilihan samada nak ikut class Agama or Mandarin.
  • Kindergarten ni jugak ada sediakan kelas mengaji dan taekwando, tapi yuran bulanannya kira lainlah - RM30.00 bagi kelas mengaji dan RM30.00 bagi class taekwando. kelas akan diadakan seminggu sekali.
  • Bagi kelas umur 4 tahun, seorang pengasuh akan ditempatkan di class selain dari cikgu class.
  • Makanan disediakan akan tetapi kanak-kanak perlu bawak sendiri air dengan bekas kosong berserta dengan sudu dan garpu.
  • Cikgu dia majoriti terdiri daripada India.
  • Penggunaan Bahasa adalah English

  • Kemudahan pengangkutan jugak ditawarkan kepada ibu bapa seperti berikut:-
  • Bagi bas - caj yang dikenakan adalah RM40.00 sebulan bagi seorang pelajar, tupun nengok bas tu lalu tak kat kawasan kita.
  • Bagi Van - caj yang dikenakan adalah RM60.00 sebulan bagi seorang pelajar.

2 comments:

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

Pocket said...

erk!
sorry kalau pocket tersinggung mana mana pihak, tp my sincere opinion on this place would be...
'Mahalnyaa!!'
(Definitely kasih n her brother are getting the best education one can get with such investment)
pasal kalau pocket, dah tak mampu dah.
which actually gives me ideas that...
i should be cutting this and that in order to pay for my child soon!!
waaaaaaaahhhhh!!!
thanks for the enlightment:)

 
template by suckmylolly.com