Wednesday, April 29, 2009

CAR WASH

balik dari neman rizal gunting rambut, kami terus gi Bandar Baru Ampang, cuci kreter kat sini. memula tu rizal nak bawak anak pusing KL, tapi aku tak larat nak duk lam kreter lama-lama, kepala pusing. pastu abang danish bagi cadangan soh papa cuci kreter nanti mama boleh rehat, duduk aje kat situ, kepala pun tak pusing lagi.







budak pompuan ni as usual lah kan, 24 hours nak kepit ngan bfren dia aje.


selalunya lepas papa gunting rambut, terus balik umah, mandi lu, sebab kasih selalu nak pegang rambut papa yang baru lepas gunting, tapi disebabkan dah tak der aktiviti jalan-jalan disebabkan mama dier, makanyer tak leh terus balik umah. time ni kasih sibuk nak pegang rambut papa, tapi tak leh sebab papa belum basuh rambut lagi.



pastu apalagi merajuklah sebab papa tak bagi touch hair. terus buat drama cakap papa tak sayang dier lagi. ala taktik anak dara aku, buat-buat merajuk sebab nak soh papa pujuk, papa kalu pujuk aje terus beli satu lagi color pencil.





2 comments:

Precious said...

Hih hi ... pandainyer dier ...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alololo...manjer nyerr cik adik tuu....

 
template by suckmylolly.com