Wednesday, May 20, 2009

CAR WASH

ni entry minggu sudah, baru minggu ni aku ader mood nak update, kalu idak hampehhhhhh, masa ni hari isnin, aku laki bini cuti n sempat lagi neman laki aku cuci kreter.


bukannya sebab rajin pun gi neman, aku ngan rizal amik cuti khas untuk bagi sokongan pada abang ngan kasih coz hari tu merupakan hari pertama anak-anak aku masuk exam..
lam setengah jam lah jugak aku menahan kepanasan kat sini, sib baik orang yang datang cuci kreter tak ramai, kalu idak bercinta aku duk nunggu. menunggu dalam keadaan yang tak selesa sebab cuaca yang amat panas terik



1 comments:

aDie dALi said...

eh bile kak ble kete baru???? tak blog ponnnn???... :)

 
template by suckmylolly.com