Wednesday, May 13, 2009

BYE-BYE KAMPUNG

dah 5 hari kami balik kampung, dah tiba masanya untuk balik KL balik, bfore gerak gi KL kami singgah jap kat kedai tepi jalan ni semata nak beli akok dan beberapa jenis kuih lain yang aku tak pasti namanya.


rizal suka ngan coconut shakes kat sini, tapi aku cuma suka makan akok sajer. asal nak balik kl, mesti wajib singgah sini beli sikit kuih untuk mami ngan eji


ader pelbagai kuih tradisional yang jual kat sini, so semuanya borong kat sini


pastu singgah makan jap kat warong ala thai, as usual nak makan tom yam




abang danish pilihan menu utama maggi rebus, kasih dah tido, aku tak kejutkan, tengah lena duk tido lam kreter. parking kreter betul-betul tepi meja makan kitaorang



ni lauk aku, laki aku makan nasi goreng tak lalu dah nak makan tomyam. tapi sebab bini nak gak makan tomyam, kena lah ikut jugak...





9 comments:

Pocket said...

tang makan tak pakai baju tu besh:)
heheheh
kiranya tak yah aircond :)

lily lotus said...

syok betul tgk abang makan berlenging...hiksss

Y u Z z 9071 said...

yuzz pun feveret tomyam

give me 5!

MULAN said...

waahh.. sewonok betol balik kampung tu..

shiemz said...

wah balik kampung..seronok nyer.... :D

♥cybermummy♥ said...

salam kenal ..
Selalu baca blog u ...
tapi dulu silent reader ...
skrg nak tukar2 link boleh ...
Thanks...
i add already : )

Anie said...

wah nyer tgk suasana kampung tu...tetiba rindu lak kat kg

joegrimjow said...

aah suasana kampung

Bunga Binti Nordin said...

uikss...
seksi cik abg

 
template by suckmylolly.com